Categories
Tips om økonomi og penge

Få rig langsomt indkomst investere måde

Betaler dig selv først er meget almindelige råd du måske har hørt fra finansielle planlæggere eller læse i privatøkonomi bøger. Et valg mellem Roth IRA og en 401k, hovedsageligt afhænger af om du forvente at skulle betale højere marginale indkomstskat lige nu eller når du er gammel. Jeg forventer min indkomstskat at stige i de næste årtier af personlige grunde (jeg forventer min indkomst til at vokse) og Wagners lov grunde: skatter synes at vokse ubønhørligt i alle avancerede økonomier. Alle de makroøkonomiske tendenser jeg kan se (aldrende befolkning, stigende velfærd, automatisering af arbejdspladser) peger på stigende indkomstskatter så godt.

Din største prioritet er at få dig ud af gæld; indtil dette punkt er den eneste investering, du bør gøre med minimum 401 (k) eller anden defineret bidrag besparelser skal “max ud” din arbejdsgiver overens; ud over dette, bør du afsætte hver ekstra krone til at fjerne dine studerende og forbrugernes gæld.

Kim og jeg diskuterede, hvorvidt vi skal sætte en futon i skuret. I sidste ende besluttede jeg jeg ville lænestol og skammel, som jeg købte i 1993. Farverne virker skrigende af moderne standarder, men jeg har læst og skrev en masse i denne stol. Det er en sentimental stykke.

Agern: Fantastisk til at dyppe din tå i vandet, hvis du ønsker at følge, hvordan en skive af penge gør, i forhold til deres resultater på markedet. Men undgå at bruge det til en langsigtet investeringsstrategi. Ikke narre dig selv til at tro af agern som en erstatning for at afsætte større bidder af penge i, siger, en skat stillede tilbagetrækningskonto — det er ikke med et sms lån.

9. Lær af bedste: kopiere bedst i din virksomhed, kvaliteter af de store, tænke som en mester, Følg lederne, kvaliteter af lederskab, find din egen acres af diamanter, blive en lærling, leje eller købe den viden, du har brug for, spørge til Råds , studere vellykkede virksomheder, og lære ved trial and error.

Derefter søge en nyheder database som Factiva og LexisNexis ProQuest for eksempler på andre virksomheder i samme industrier, der for nylig er blevet erhvervet. Ved hjælp af EDGAR databasen ved at finde deres sidste årlige rapporter, kan du muligvis fastslå forholdet mellem købsprisen til indtjening af de erhvervede virksomheder. Du kan derefter anvende dette forhold for at vurdere, hvor meget et corporate erhverver kan betale for en lignende opdeling af det selskab, du undersøger. Ved særskilt at analysere hver af virksomhedens afdelinger, kan du muligvis se, om de er mere værd end den nuværende aktiekurs.

Band of America! Wells Fargo! Bil/auto långivere og forhandlere! Finansieringsselskaber! Iværksættere og investorer! Stor DotCom for servicering af nationale og internationale Preowned/brugt bil, lastbil, SUV, RV, båd, fly, osv marked/s! Besøg; Søg “Preowned,” “Brugt bil/s,” “Brugte (bil/s),” “billån,” osv at lære mere; sætter pris på omfanget af denne multi-milliard dollar/år industri. Spørger: $50.000. Min bud: $25.000. Faktiske værdi: $100.000 +. Bonus: inkluderet w/din køb/investering for blot en ekstra $20.000.

Den nederste linje: når du har opnået økonomisk uafhængighed, du er gratis. Du kan træffe beslutninger baseret udelukkende på lykke. Hvis du holder denne ultimative belønning i tankerne, er smerten det værd. Det er ligesom at gå til en løbetur. Det kræver en indsats. Nogle gange stinker det selv. Men du gør det, fordi du ved, en kort burst af indsats vil føre til en levetid på sundhed.

Det er den holdning, man erhverver med en få rig hurtig mentalitet, der holder en fra at nå slutningen. Forestil dig, fra starten du psyched selv allerede at forvente store dejen på en given periode. Du vil ikke være at forberede længere i din morgen. Det ville være nemt for dig at sige, ‘pengene vil komme, pengene vil komme. Du ender op tilbragt ødsles væk, men i slutningen af det, ingen store penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.