Categories
lån

Indret dit hjem med skønne vintage møbler

Det er vist ingen hemmelighed, at vintage-stilen er blevet det nye sort inden for moderne boligindretning. Den retro stil har fundet vejen frem til vores hjerter, og måske er det på tide, at også du finder glæde i at lade dig inspirere af brugte møbler og antikvariater? Markedet rummer nemlig et væld af uanet potentiale og masser af muligheder for indretning af lige netop dit hjem. Du behøver ikke at gå all in på vintage fra dag et, for i langt de fleste tilfælde er det muligt at kombinere stilen med en mere moderne, minimalistisk stil. Du kan hurtigt blive fristet til at købe en masse nyt ind i dit hjem. Hos vores-lån er det muligt for dig at få styr på din finansiering.

 

Fordele ved at købe brugte møbler

Der findes mange fordele, når du træffer et valg om at udforske markedet for brugte møbler.

  • Du skiller dig ud. Ved at købe unikke vintage møbler, vil dit hjem hurtigt skille sig ud, være mere originalt og have sin helt egen historie med sig i bagagen. Du kan imponere dine besøgende med flotte, stilfulde møbler, som de måske selv er overraskede over, at du har kunne finde brugt.
  • Du får gode møbler til billige penge. Langt de fleste brugte møbler sælges i rigtig god stand, og du kan derfor pludselig få rigtig meget møbel for pengene.
  • Du træffer en miljøskånende beslutning som forbruger. Så er der den åbenlyse fordel ved at anvende genbrug: du skåner miljøet og kan nyde dine møbler med god samvittighed. Måske kan du endda sælge, aflevere eller bytte nogle af dine egne møbler i en genbrugsbutik. Mange forhandlere foretager i dag gratis vurderinger.

 

Find sjovt og unikt tilbehør

  • LP-plader. I mange genbrugsbutikker kan du finde et stort udvalg af LP-plader. De kan – udover til almindelig afspilning – ligeledes fungere som flot vægpynt, fx op ad en væghylde. Det har noget stil og klasse over sig, og samtidig kan du med sikkerhed finde LP-plader med dine yndlingskunstnere.
  • Du kan finde et stort udvalg af plakater – fx med politiske budskaber. Det er et sjovt levn fra fortiden at have udstillet som en del af dit hjem.
  • Ølkasser. De er efterhånden blevet ret udbredte, og de tjener også så mange praktiske funktioner, at det ville være synd andet. Du kan bruge dem til opbevaring eller til fx at plante blomster eller urter i.