Categories
Tips om økonomi og penge

Opnå finansielle uafhængighed & gå tidligt på Pension

Alle går på Pension en dag så jo tidligere du begynder din pensionering planlægning, jo bedre for din fremtid. De fleste konventionelle finansielle rådgivning er rettet mod den traditionelle pensionist – en, der går på Pension omkring alder 65. På ekstremt modsatte ende af spektret, der er internettet samfund centreret om at nå økonomisk uafhængighed fra arbejdsforholdene og afgående så tidligt som alder 30 eller 40.

Sure, måske du ikke har ressourcer af Sam’s Club Wright,-1.20% Chief Executive Officer Rosalind Brewer, der er 54 for nylig annonceret planer om at gå på Pension; eller Google GOOG,-0.06%-mellemstore planer af tidligere Chief Financial Officer Patrick Pichette, der annoncerede sin pensionering på alder 52, men lad det ikke afskrække dig.

1 SPSK af en høj løn efter eksamen fra college, helst $75.000 og stiger op til > $100.000 om året efter et par år, derfor har du en høj tage hjem løn (dette tillader dig at have en højere besparelser end en person, der gør $40.000 om året).

For nylig har jeg været at finde det sværere og sværere at retfærdiggøre mig selv hvorfor jeg har sparer 50% af min løn, da jeg begyndte at arbejde omkring tre år siden, især når jeg ser mine kolleger og venner købe nye ting, gå på udenlandsrejser, og gør alle slags cool st Uff, der koster penge, selvom jeg faktisk tjene meget mere end de fleste af dem.

Eksempelvis digitaliseringsdividenden Vurder på S & P 500 som jeg skriver denne artikel (April 2017) er kun 1,93% en 10-årig US treasury bond kun udbytter 2,46% en lav risiko udlejningsejendom, gratis & klart af al gæld kan producere en indkomst afkast på 5-6% eller bedre i den samme investeringsklima .

For dem i karriere uden høj indkomst potentiale, nogle forsøger at springe fremad på vejen til økonomisk uafhængighed ved at investere i fast ejendom ved at afsætte tid til aktivt at styre deres investeringer i fast ejendom, kan de gøre en mindre upfront investeringer i et hus eller Condo og forvandle denne investering til en strøm af langsigtede indtægter højere end hvad de kunne få fra traditionelle investeringer på aktiemarkedet.

Jeg er helt enig med dig, dit svar er, hvad er mit perspektiv omkring tidligt du sagde førtidspension ikke er at blive pensioneret fra jobbet, er det, pensionering fra finansielle pres af passiv indkomst bør være mere end dine udgifter for hele dit liv. Efter at du arbejder eller ikke arbejde eller arbejde deltid helt afhænger af dit ønske.

Leave a Reply

Your email address will not be published.