Categories

Spare penge Tips

I betragtning af hvor skrøbelig den økonomi er lige nu og hvordan frygtsom banker til at udlåne penge til nye hjem byggeri, er det ikke underligt, at vores kunder ønsker at vide disse tips! Vil du vide hvordan du forvandle $50.000 til $15.000? Det er ikke en meget imponerende magiske trick. Folk gør det hver dag i ugen med ingen særlig uddannelse. Tryllekunstnere er de silver-tongued bil sælgere, der taler punters til køre off masse i en skinnende ny bil, de ikke har råd til.

Backcountry skærer op til 55% rabat på et udvalg af The North Face til mænd, kvinder, og kids’-beklædning, sko og tilbehør (priser er som markeret.) Plus, tage en ekstra 20% rabat når du tilføjer til indkøbsvogn. Der slår Augusts omtale af bare en ekstra 15% off og er den bedste salg vi har set på disse varer hele året. Shipping starter ved $5.95, men ordrer på $50 eller mere kvalificerer gratis 2-dages levering. Efter rabat, tilbehør start så lavt som $10,38, mænds T-shirts på $11.17, mænds jakker på $41.58, og kvinders jakker på $55.41. Størrelse tilgængelighed for mange emner er begrænset.

Hvis du får betalt omtrent den samme mængde på en regelmæssig basis, vil det blive lettere at budgettere dine penge over tid. Hvis du har en variabel indtægt, vil det være sværere at forudse dine udgifter fordi du ikke ved, Hvornår er næste gang du får udbetalt. Liste over dit budget kategorier i prioriteret rækkefølge og opfylde de vigtigste varer først. Spille det sikkert; antage, vil det være et stykke tid, før du får pengene igen.

Hvis du ikke har brug for det, ikke købe det. Hvis du leje dvd’er, stop. Hvis du køber bøger, få et lånerkort. For underholdning, gå til gratis museer og parker. Se TV-du betaler for det allerede. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan skære dine leveomkostninger ved at foretage små ændringer og leve frugally.

ING sats er hvert år, men indbetalingen beløb du har optjent hver måned ind på din konto hver måned. For eksempel, vi havde omkring $1500 gennemsnittet i vores checkkonto og vi havde en $5 depositum på vores konto 1-31. I vores opsparing, vi havde et gennemsnit på $8.000 eller deromkring, og vi fik omkring $26 dollars på 1-31. Jeg tjekke min acct næsten hver dag og har alle mine månedlige regninger, der er oprettet på automatiske bill pay. $5 om måneden er ikke meget, men det tilføjer. Jeg elsker ING!

Hvis du laver en vane med at sætte alle dine køb på kredit kort, uanset om du kan betale din regning i sin helhed ved udgangen af måneden, kan du stadig betale for disse varer i 10 år. Hvis du ønsker at holde dit kreditkort for bekvemmelighed faktoren eller de belønninger, de tilbyder, Sørg for at altid betale din saldo i fuld, når regningen kommer, og ikke bære flere kort end du kan holde styr på.

Få en notesbog og begynde at skrive ned alle penge, du bruger. Se dagbog penge i afsnittet sporing. Liste over hvad du har købt, hvor meget det koster, og hvorfor du købte varen. Dine penge dagbog vil lære dig noget om dig selv. For eksempel, kan du finde at du tilbringer $5-10 en uge på snacks fra salgsautomater i skolen eller på hyppige stop på den lokale hurtig mart.

Det er tilstrækkeligt til at sige det indlysende af Donald Trump: at han er en hvid mand, der ikke ville være formand var det ikke for dette faktum. Med en umiddelbar undtagelse, Trumps forgængere gjorde deres vej til høje embede i passiv kraft af hvidhed — at blodige arvestykke, som ikke kan sikre beherskelse af alle begivenheder, men kan trylle en medvind for de fleste af dem. Jord tyveri og menneskelige plyndre ryddet begrundelsen for Trumps forfædre og udelukket andre fra det. Én gang på feltet, disse mænd blev soldater, statsmænd og lærde; holdt Hof i Paris; ledet på Princeton; Avanceret i ørkenen og derefter ind i det hvide hus. Deres individuelle triumfer lavet denne eksklusive part ud over USAs stiftende synder, og det var glemt, at den tidligere var faktisk bundet til sidstnævnte, at alle deres sejre var sket på ryddet grunde. Ingen sådanne elegante udstationering kan tilskrives Donald Trump — en præsident, der mere end noget andet har gjort den forfærdelige arv eksplicit.

Lukke et stykke papir i døren. Hvis det glider ud, du bløder dyrebare varme, og skal erstatte sæler. Hold døren lukket så meget som muligt under tilberedningen. En hurtig løsning er at holde døren ren på alle tidspunkter, så du ikke behøver at åbne den for at savle over din kulinariske mesterværk. Sætte din mad i ovnen, så snart det er forvarmet, og sluk 10 minutter før slutningen af kogetiden. Den lagrede varme vil afslutte det off.

Leave a Reply

Your email address will not be published.